Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

A per la quarta victòria en pretemporada

Per Alex Alfaro · 28 Juliol, 2021

Després de guanyar els 3 partits d’aquesta pretemporada, el València encara el primer enfrontament fora de terres valencianes. En el seu stage de pretemporada a Múrcia, l’equip de Bordalás es veurà hui les cares enfront del Saragossa (18.45) en el Pinatar Arena. Amb el Trofeu Taronja i la lliga molt a la vora, l’equip busca acabar de perfilar aspectes tècnics i tàctics, a més de posar-se a punt a nivell físic.

Un rival que posarà les coses complicades

Rival històric el que el València tindrà hui davant. En aquesta pretemporada porten 1 victòria davant l’Elx i una derrota enfront del Calahorra. A pesar que l’any passat van lluitar per no descendir, enguany busquen formar un grup preparat per a aconseguir l’ascens, i tot això passa per saber competir contra rivals com el València C.F

Moltes lesions al València

Fins a 7 futbolistes es troben en la infermeria del València C.F: Cillessen, Jaume Domenech, Lato, Piccini, Racic, Musah i Alex Blanco no podran jugar el partit de hui per lesió. Lesions com la de Musah i la de Piccini es van donar en circumstàncies dels partits de pretemporada, però la majoria són conseqüència de l’elevat grau d’exigència que està mostrant Bordalás en els entrenaments.

A més, tampoc podrà comptar amb Carlos Soler i Kang In Lee que es troben disputant amb les seues respectives seleccions els JJOO. En el cas que arribaren a la final no es podrien incorporar fins a la setmana prèvia a l’inici de la Lliga. Gayà i Maxi són dubtes degut als pocs entrenaments que porten.

Totes aquestes baixes obligaran de nou a Bordalás a fer auténtics malabars en el que a l’alineació es refereix. Per exemple, el mig del camp enfront del Cartagena va estar conformat per Diakhaby i Hugo Guillamón. I malgrat Diakhaby ja va jugar en aqueixa posició en els seus inicis, tothom coincidirà que no és el més òptim per a l’equip.

Resta de partits

3 partits més li quedaran al València després del de hui enfront del Zaragoza, i posiblmente els de més nivell. Divendres que ve a Paterna es veurà les cares contra el Llevant, i el 4 d’agost serà el dia de gala a Mestalla amb el Trofeu Taronja enfront del Milà. La pretemporada es tancarà a Anglaterra per a mesurar-se al Brentford. A partir d’ací, setmana neta d’entrenaments per a jugar el 13 d’agost el primer partit de lliga contra el Getafe.