Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

A Cadis donen per tancada la cessió de Sobrino

Per Pablo Marquez · 30 Gener, 2021

Finalment, tot fa indicar que Álvaro Cervera, el tècnic del Cadis, tindrà al davanter que ell volia. Rubén Sobrino, o “el Fernando Torres d’anar per casa” com el va anomenar Álvaro Cervera, jugarà en el Cadis fins a final de temporada, De fet, des de El Desmarque Cadis ja donen per tancada l’operació.

El periodista Francisco José Jiménez explica que Rubén Sobrino arribarà al Cadis en qualitat de cedit fins a final de temporada. El jugador no entra pràcticament en els plans de Javi Gracia, però el València no ha inclòs cap opció de compra pel futbolista en l’operació.

MÉS EQUIPS DE LA LLIGA INTERESSATS

L’actitud de Sobrino ha sigut clau perquè la negociació poguera produir-se. El davanter del València CF s’ha sentit molt content per les paraules d’Álvaro Cervera i vol jugar en l’equip gadità fins a final de temporada. Cal recordar que durant el mes de gener, altres equips de la lliga espanyola també s’havien interessat per Sobrino, com va ser el cas del Celta, l’Eibar o l’Alavés.

SOBRINO NO HA ENCONTRAT EL SEU LLOC EN VALÈNCIA

Sobrino no ha aconseguit ser important en el València CF. Des que va fitxar pel club de la Capital del Túria, Rubén Sobrino ha tingut quatre entrenadors diferents: Marcelino Garcia Toral, Albert Celades, Voro i Javi Gracia. El davanter no ha sigut titular per a ningú i per això és conscient que ha de fer les maletes per a buscar sort en un altre equip.