Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

500 noves altes en la campanya d’abonaments de mitja temporada

Per Alex Alfaro · 02 Desembre, 2022

El València va informar el passat 28 de novembre mitjançant les seues xarxes socials de l’inici de la campanya d’abonaments de mitja temporada. Un anunci en el qual s’ha generat una gran expectació al voltant, després dels grans números d’assistència que ha viscut l’Estadi de Mestalla al llarg de la temporada, amb una mitjana de 40998 espectadors en les primeres jornades de La Liga. És el sisé club de la competició amb millor mitjana d’asisstència per darrse de l’Athletic, Betis, Atlètic de Madrid, Reial Madrid i el propi FC Barcelona.

Tal com ha pogut saber Blanquinegres, el València ha aconseguit un total de 500 noves altes en els quatre dies que porta la campanya activa. Es tracta de bones xifres i que fins i tot arriben a superar els registres que tenia el club estimats en un primer moment.

Cal recordar que el club va acabar la campanya estival amb un total de 35300 abonats, tal com va informar el propi club mitjançant d’un café amb socis.

Estos abonaments de mitja temporada no inclouran únicament la segona volta de La Liga, si no tots els partits que se celebren a Mestalla, a excepció d’una hipotètica final. Per tant, el primer partit al qual es podria assistir amb este pack seria el Cadis el cap de setmana del huit de gener. També inclouria els partits de Copa del Rei.dr

Per a donar-se d’alta amb els abonaments caldrà fer dos gestions. Primer de tot serà imprescindible donar-se d’alta com a Soci VCF a través de l’app o la web. Una vegada estiga fet este pas, els aficionats ja podrien donar-se d’alta com a abonats de mitja temporada a través del procés onlinne.

 

Els preus

Els preus van des dels 984 en Tribuna Central, la graderia més cara de tot l’estadi, fins als 159 euros de Gol Xicotet Alt, la més barata de l’estadi. Cal recordar que també inclou els partits de la Copa del Rei que jugue el València, que podria no ser cap si no s’aconsegueixen les semifinals o diversos partits si al club li toca per sorteig i s’enfronta un rival d’igual categoria.