ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Newcastle vol pagar 41 milions per Mamardashvili

Per Blanquinegres · 21 Maig, 2024

El porter del València, Giorgi Mamardashvili és el fitxatge que vol el Newcastle per a reforçar la porteria este estiu i està disposat a pagar 41 milions d’euros (35 milions de lliures), segons informa The Times. El porter del València ha sigut un dels jugadors més destacats de l’equip de Baraja durant tota la temporada i era un dels principals candidats a eixir aquest estiu.

En la citada informació del diari anglés se cita, a més, que al Newcastle són conscients de les limitacions de despesa imposades per les Regles de Rendibilitat i Sostenibilitat (PSR) de la Premier League -un mecanisme similar al Joc net financer de LaLiga- i és per este motiu pel qual coneixen que el preu de Mamardashvili probablement serà d’uns 35 milions de lliures (40,96 milions d’euros).

“No depén de mi”, es justificava el meta georgià després del penúltim partit a Mestalla, preguntat per les opcions de quedar-se una temporada més al València. Aquell va ser un dels molts partits d’esta campanya en els quals ha sigut triat jugador més valuós després d’una gran actuació en la qual va realitzar diverses parades salvadores.

La veritat és que al València fa unes setmanes encara estaven esperant la xifra per la qual Peter Lim, principal accionista del València, estava disposat a fer la primera gran venda de l’estiu. El porter georgià ha sigut el futbolista més destacat i regular de la temporada i el València ja s’havia posicionat amb Dimitrievski, que acaba contracte amb el Rayo, per a comptar amb un substitut amb experiència en Primera divisió.