La millor informació del ValènciaCF en valencià

El VCF regala la ‘Bandera Centenari’
,

El VCF regala la ‘Bandera Centenari’

COMPARTIR
330-120

Cada vegada està més a prop el 18 de març, un dia molt especial en el qual el Valencia CF compleix 100 anys, una jornada inoblidable i màgica en la qual la ciutat s’inundarà de rates penades. Amb motiu del Centenari, el Valencia CF regala a tots els seus abonats i abonades la ‘Bandera Centenari’ perquè acudisques als partits amb ella i la penges al teu balcó inundant la ciutat de rates penades. Entra en l’App, crea el teu cupó amb el codi QRi recull-la en els pròxims partits a Mestalla!

Com fer-ho?

• Descàrrega l’App del Valencia CF i si ja la tens, actualitza per a tindre l’última versió.

• Registra’t per a forma part de #YoSoyValenciaCF

• Identificat en la ‘Àrea Personal’ entrant al teu ‘Perfil’ i introdueix en l’apartat ‘Targeta’ el teu número d’abonat i el PIN (últims 4 dígits del teu DNI). Ja tindràs la teua targeta d’abonat digitalitzat en l’App!

• A continuació, accedeix a l’apartat ‘Cupons’ de la teua ‘Àrea Personal’ i ja tindràs el cupó amb el codi QR per a recollir la teua ‘Bandera Centenari’ en qualsevol dels pròxims tres partits a Mestalla: davant la Real Sociedad (10 febrer), RCD Espanyol (17 de febrer) o Athletic Club (per confirmar).

• On l’he de recollir a Mestalla? Una vegada entres en l’estadi com el fa habitualment i després de passar pel torn amb l’abonament físic, hi haurà voluntaris als quals els mostraràs el codi QR creat prèviament en l’App i t’entregarà la ‘Bandera Centenari’.

Disfruta amb el regal del Valencia CF pel seu Centenari! Ja pots crear el teu cupó en l’App! I ajuda als abonad@s més majors. Tots amb la #BanderaCentenari!