La millor informació del ValènciaCF en valencià

Vol Guedes fitxar pel Vila-real ?
,

Vol Guedes fitxar pel Vila-real ?

COMPARTIR

728-90

Tal com us vam informar durant el dia d’ahir, existeix un interés clar per part del Vila-real per a fitxar a Guedes. L’oferta rondaria els 10 milions d’euros a més de Paco Alcacer, qui passaria a formar part de la plantilla che. A priori sembla insuficient, però la negociació encara es troba en un moment inicial i anirà evolucionant amb el pas dels dies.

Guedes té clar que el seu futur no està a València

El fitxatge més car de la història del València C.F sembla tindre els dies comptats a Mestalla. El mal rendiment durant les últimes temporades i el seu elevat cost provoquen que siga obligat buscar-li una eixida. Les paraules del seu pare, Rogelio Guedes, ho confirmen, al dir que “Guedes està de més” i que “l’entorn el perjudica”.

A partir d’ací, Guedes vol un equip que jugue competicions europees, Champions a poder ser. D’altra banda, no li desagrada la idea de continuar a Espanya, a pesar que és coneixedor que Jorge Mendes està remenant opcions a Anglaterra, com és el cas del Wolverhampton.

L’operació amb el Vila-real no és senzilla, ja que per exemple falta el sí de Paco Alcàsser, el qual ja sap que no compta per als plans de Emery de cara a la següent temporada.

Guedes acceptaria jugar al Vila-real, ja que compliria el requisit europeu i li permetria no haver de canviar de casa. Així mateix, l’equip de la Plana li garanteix mantindre-li la fitxa sempre que estiga dins del Fair Play Financer, el qual des de l’any passat és més ampli que el del València.