+  CRÒNIQUES  PRIMER EQUIP

Victòria a l’amistós davant el Zenit Sant Petersburg (1-0)

Per Blanquinegres · 12 Febrer, 2015

El València derrota al conjunt rus per la mínima gràcies a un gol de Parejo als primers minuts de joc.

València CF i Zenit de Sant Petersburg s’han enfrontat en el dia de hui a l’Antonio Puchades. Un encontre a porta tancada que suposava l’últim encontre de preparació per als russos, per a reprendre la seua competició després de la parada obligada per l’oratge que fa la Lliga.

Nuno ha provat amb dos onces als 90 minuts de partit. El primer d’ell, prou més ‘titular’ que el segon que ha participat als segons 45 minuts. Alves; Barragán, Mustafi, Otamendi, Gayà; Javi Fuego, Enzo, Parejo; De Paul, Piatti, Negredo.

Amb el partit ja en marxa, al València només li han fet falta 5 minuts per avançar-se en el lluminós de l’Antonio Puchades de la Ciutat Esportiva de Paterna. Parejo des de lluny superava Lodygin, meta del Zenit i posava el 1 a 0. El capità blanquinegre continua de dolç fins i tot als partits amistosos.

A partir d’este moment, els valencianistes s’oblidaven d’atacar i començaven a patir el perill dels d’André Villas Boas. Hulk, Witsel i Rondon feien traure el millor repertori de Diego Alves baix els pals per mantindre el marcador favorable. La nota negativa al fer el camí cap als vestidors, tot i lo que marcava l’electrònic, va ser el colp que va patir Dani Parejo al seu turmell.

A la segona part, el tècnic valencianista va traure la seua segona unitat. Formaven l’onze blanquinegre: Yoel; Cancelo, Vezo, Orban, S. Ruiz; Filipe, André, Tropi, Feghouli; Alex López i Rodrigo. De nou, el conjunt de Mestalla va tindre que aguantar els atacs dels russos. A la segona part, Nuno va poder vore en acció a alguns dels millors homes al VCF Mestalla com son Tropi, Salva Ruiz o Alex López. Afortunadament, Yoel i tot el bloc defensiu que formava el València CF, va saber aguantar bé el marcador i finalment, l’1-0 va ser el resultat final després dels 90 minuts d’este amistós.

Un bon test, de segur, per als xics de Nuno Espírito Santo, davant un conjunt ‘Champions’ i que a més, suposa la seua primera derrota a esta mini ‘gira’ per tal de preparar la seua reaparició a la Russian Premier League.