La millor informació del ValènciaCF en valencià

Ricardo Arias: “Amb Hugo hem trobat un central per a moltíssims anys”
,

Ricardo Arias: “Amb Hugo hem trobat un central per a moltíssims anys”

COMPARTIR

728-90

Hugo Guillamón és un central diferent. Un fixe en les categories inferiors de la selecció espanyola. L’opinió popular comenta un defecte que té el defensa: “és molt baixet”. I d’això mateix ha parlat Ricardo Arias en una anàlisi que ha fet del jugador del València.

Pareix un “líbero” per les seues característiques i la seua forma de jugar. Sempre està ben col.locat. El seu punt fort és la confiança, per això em pareix un jugador ideal.

Malgrat que siga elegant, també va al xoc i sap fer entrades dures.

No es que jugue amb excés de confiança, juga d’ixa manera perquè confia molt en les seues possibilitats i en el seu futbol. Em pareix fantàstic que no renuncie a la forma de jugar que li ha portat fins al primer equip.

No es fica nerviós mai. Mai dona un passe que no tinga un sentit específic. Els seus companys confien en ell perquè sempre ofereix un baló en bones condicions per a continuar jugant.

Amb Hugo hem trobat un central per a moltíssims anys. El patrimoni del club passa per conservar a este tipus de futbolistes.

Cannavaro i Mascherano eren centrals baixets, i què? Ayala també i mira el paper que va fer a València. La crítica no ha d’analitzar la seua altura, ha d’analitzar si ho fa bé.