La millor informació del ValènciaCF en valencià

Peter Lim vol fer una nova ampliació de Capital per acabar el Nou Mestalla
,

Peter Lim vol fer una nova ampliació de Capital per acabar el Nou Mestalla

COMPARTIR

728-90

El pròxim 31 de març acaba el plaç que té ADU MEDITERRANI per a comprar els terrenys actuals on es troba Mestalla i així donar per finiquitada la venda i que el València CF es puga traslladar al Nou Mestalla.

ADU MEDITERRANI tenia el compromís amb el club propietat de Peter Lim que era arribar a aqueixa data amb el 70% del valor del cost de la compra de la parcel·la, xifrada en uns 113 milions d’euros, gràcies al bloqueig dels habitatges per part dels futurs cooperativistes.

Ara mateix eixa xifra està lluny i el club valencianista sap que ha de complir els plaços que marca l’ATE on el club valencianista ha de fer el trasllat al nou estadi per a la temporada 2022-2023.

Peter Lim sap que s’ha d’acabar el Nou Mestalla

El màxim accionista del València CF sap que les administracions públiques estan apretant i molt al club valencianista i és per això que s’ha ficat mans a l’obra per a buscar un plan B per tal d’acabar el nou estadi.

Segons han informat els companys Tribuna Deportiva, Peter Lim ha encarregat a un despatx d’advocats de la ciutat una ampliació de capital xifrada en 150 milions d’euros per dotar de diners al club i que així es puga acabar el camp.

La suscripció de les accions en la societat es faria pública per a que els 40.000 accionistes puguen adquirir noves accions però ell hauria de cobrir tot el restant fins als 150 milions d’euros.