La millor informació del ValènciaCF en valencià

Peter Lim entre les 25 persones més influents del futbol
,

Peter Lim entre les 25 persones més influents del futbol

COMPARTIR

728-90

La prestigiosa cadena de televisió ESPN ha confeccionat una llista amb les 50 persones més influents al món del futbol. Una llista en la que es pot trobat tot tipus de persones vinculades de manera directa o no tant a l’esport rei.

En ella, el màxim accionista del València CF, el magnat de Singapur, Peter Lim apareix just a la meitat de la esmentada llista. Lim és el número 25 de 50 a esta llista de persones amb força al futbol.Lim25 ESPN

Sorprèn la posició d’un home que, tot i que té l’espot com un compromís humà, s’ha fet, el que és hui en dia, de les arts de l’economia, la borsa i totes les seus vessants més allunyades del futbol. Lim a esta curiosa llista supera a mites del futbol com és Arsene Wenger (tècnic del ‘Arsenal), Pelé, Pinto da Costa (President del Porto), Gary Neville (ex jugador del United), Javier Tebas, Van Gaal (entrenador del United), Johan Cruyff i el mateix, Jose Mourinho.

Altra persona molt vinculada al VCF i que apareix com la persona número 2 a la llista és la del soci de Lim i super agent de futbolistes, Jorge Mendes. El portuguès, així pues, apareix al pòdium de persones amb més poder d’influència al futbol. Un pòdium que al 3er escaló el tanca, Richard Scudamore (President executiu de la Premier League) i al primer lloc trobem al cap del futbol al continent europeu, UEFA i segons rumors, pròxim President de la FIFA, l’ex jugador francès, Michel Platini.

Deixa una Resposta

avatar
  Subscribe  
Notify of