VCF MESTALLA

El Mestalla desaprofita l’oportunitat d’ascendir

Per Blanquinegres · 25 Juny, 2017

Els 2000 valencianistes que s’han desplaçat fins a Albacete no han pogut presenciar l’ascens del seu equip després d’un partit en el que l’Albacete ha sagut frenar al València, com ja va fer en la anada, durant el primer temps, però ple d’oportunitats desaprofitades pels jugadors de Curro Torres durant la segona part.

Els de casa, amb més veterania que els visitants, han sigut capaços de detindre el joc valencianista durant la primera part. Nadal, porter de l’Albacete, s’ha convertit en el protagonista del partit amb tres magnífiques intervencions que han evitat el gol valencianista.

El conjunt local, que ha resultat guanyador de l’eliminatòria amb un resultat global de 0-1, ha defensat el marcador acoseguit a Mestalla durant tot l’encontre. Les arribades valencianistes han tingut lloc per les bandes, ja que el mig del camp valencianista ha sigut incapaç de mantindre el control de la pilota. Tanmateix, en la segona part el partit s’ha obert i el València ha tingut ocasions molt clares per a igualar el play-off. Rafa Mir ha tingut la més clara del partit en un ma a ma claríssim que el porter local ha desviat.

L’afició valencianista ha hagut de vore com el gran treball realitzat durant la temporada i el joc desenvolupat durant les últimes setmanes no ha tingut la recompensa merescuda en un partit molt condicionat per l’arbitratge i per les continues interrupcions favorables a l’Albacete. El reconeixement a l’esforç no ha arribat hui, per tant els aficionats blanquinegres hauran de esperar un any més per a vore al filial valencianista en la segona divisió del futbol espanyol.