La millor informació del ValènciaCF en valencià

Meriton vol acabar l’estadi amb el fons de CVC
,

Meriton vol acabar l’estadi amb el fons de CVC

COMPARTIR
728-90

El VCF treballa diferents escenaris per a acabar el nou Mestalla, i tot fa indicar que ho farà amb el fons d’inversió de CVC, però segons informa Ser Deportivos Valencia, estan a l’espera perquè la lliga confirme este acord.

El 70% de estos fon que arribaran de CVC, deuen anar invertits a infraestructures del club, i ara mateix, la major infraestructura que té el VCF és la finalització de l’estadi, on se podria rebre una quantitat de 80 milions d’euros.

Segons ha avançat la mateixa emissora, la idea del club i de Meriton és adeutar l’estadi amb esta mateixa quantitat, però el camp que s’elaboraria seria més paregut a l’actual Mestalla.

Volen recuperar l’últim projecte del Nou Mestalla

Segons UTE, encara falten per invertir entre 100 i 120 milions per a finalitzar l’estadi, i per a arribar fins a eixa quantitat, Meriton vol negociar per les parcel·les de l’actual estadi i intentar vendre-les.

Però la venda de l’estadi no es podria efectuar sense l’autorització de Caixabank, qui té l’última paraula pel que fa a les vendes en els immobles. A més sabent que queden 110 milions d’euros per tornar del préstec concedit al club.