La millor informació del ValènciaCF en valencià

Longoria i Mateu se’n van a Itàlia
,

Longoria i Mateu se’n van a Itàlia

COMPARTIR
330-120
banner-nou-caixa-popular-310x120-2

El València continua amb la seua planificació de la pròxima temporada, i Mateu Alemany i Pablo Longoria seguixen treballant sense descans per a fer el millor equip possible, i per això els dos han agafat un vol cap a Itàlia. El director general del club i el director de l’àrea tècnica, més concretament, han viatjat a Milà amb els noms de Joao Cancelo i Simone Zaza damunt de la taula, i les seues eixides, dos dels jugadors clau en eixe apartat.

Joao Cancelo pareix que té el seu futur a la Juventus. El jugador i el club italià ja han aplegat a un acord, i ara només falta que el València pacte les condicions del traspàs amb el vigent campió italià. La setmana passada va ser quan el destí del portugués i la Juventus van ajuntar-se, però les condiciones econòmiques no afavorixen al València, que només acceptaria diners pel lateral. La ‘Juve’ ha oferit a Pjaca per a abaratir el traspàs, però el València necessita 45 milions per a deixar en positiu el seu balanç econòmic.

D’altra banda, el futur de Simone Zaza. L’italià pareix que acabarà a la Serie A, si són diversos els equips que s’han interessat en ell. Un d’eixos equips és el Milà. Vendre al davanter per un preu aproximat als 20 milions deixaré un marge econòmic molt favorable al València, i això precisament és el que busquen Longoria i Alemany en el seu viatge a Itàlia.