La millor informació del ValènciaCF en valencià

Lim aprova la renovació de Garay
,

Lim aprova la renovació de Garay

COMPARTIR

728-90

El màxim accionista del València, Peter Lim, ha confirmat la decisió d’Anil Murthy i renovarà al central argentí, que acabava el seu contracte a final de temporada.

Segons ha informat Superdeporte, Ezequiel Garay ja té una proposta formal per part del conjunt valencianista per a prolongar el seu contracte amb el club. Garay s’ha reunit durant les passades setmanes amb el president del València, Anil Murthy, i les postures estan molt properes. L’última reunió va tindre lloc en Yedah quan es jugava la semifinal de la Supercopa d’Espanya.

Segons va informar ahir, Hèctor Gómez, la proposta del València és renovar un any al jugador amb opció d’una altra en funció d’objectius. Cal recordar que el central argentí ja té 33 anys.

El tècnic valencianista, Albert Celades, ha sigut clau en la decisió, ja que considera a Garay com una peça fonamental del seu equip. El jugador valencianista ha sigut titular en 21 ocasions esta temporada i és un dels centrals més experimentats de la lliga.

Tant el club com el jugador han optat per cedir i el central del València firmarà amb l’entitat per a prolongar el seu contracte i continuar liderant la defensa valencianista.