La millor informació del ValènciaCF en valencià

L’Agrupació organitza desplaçament a Múrcia per tan sols 15 euros
,

L’Agrupació organitza desplaçament a Múrcia per tan sols 15 euros

El club conta amb 1.000 entrades a un preu de cinc euros per veure en directe el partit de tornada que disputarà el filial a La Nova Condomina
COMPARTIR
330-120

La Agrupació de Penyes Valencianistes, amb la col·laboració del València CF, organitza viatge en autobusos a Múrcia para tots els penyistes que vulguen acompanyar al filial en el decisiu partit de tornada de la segona eliminatòria pel play-off d’ascens a la Lliga 1|2|3, que es disputarà este diumenge en horari encara per confirmar per part de la Federació Espanyola, en la Nova Condomina.

El València CF ha negociat amb el Real Murcia CF el preu per als seus afeccionats d’un màxim d’unes mil entrades a sol 5 euros, el mateix preu que el club de Mestalla va assignar als seguidors granes que van acudir aquest passat diumenge a Mestalla. Este preu solament es podrà aconseguir en les entrades adquirides a través del VCF, que les posarà a la venda en taquilles de Mestalla en data i horaris sobre els quals s’informarà en breu. Per la seua banda, l’Agrupació, amb la col·laboració del club, oferirà a penyistes un pack conjunt amb l’entrada i el viatge per tan sols 15 euros.