La millor informació del ValènciaCF en valencià

La Caravana de Salvem Nostre Valencia es suspén
,

La Caravana de Salvem Nostre Valencia es suspén

COMPARTIR

728-90

A causa de la situació actual del València, diferents plataformes s’han mobilitzat amb l’objectiu que la directiva del club conega de primera mà el sentiment valencianista. Una d’estes mobilitzacions pertanyia a la plataforma Salvem Nostre Valencia, i estava preparada per a hui la caravana que eixia des de Paterna, però finalment ha quedat suspesa.

Es demana que s’ajorne

Ha sigut la Sub Delegació qui ha decidit que no existeix un caràcter d’urgència tan gran com per a realitzar esta mobilització, i per tant ha demanat a la plataforma que s’ajorne. De la mateixa manera, Salvem Nostre València ha expressat al seu perfil de Twitter que ja estan buscant una data per a realitzar la caravana la setmana que ve, i que no van a rendir-se.

Complia amb les mesures de seguretat

S’entén que la Sub Delegació suspén la caravana per motius sanitaris, però hem de recordar que la manifestació complia totes les mesures de seguretat i s’havia insistit vàries vegades, des del mateix perfil de Twitter, que havien de complir-se. El mateix dia que el València juga un partit atípic per a la nostra història, ja que comença en descens, el valencianisme continua sense poder expressar-se.