Infal·lible des dels onze metres

Per Blanquinegres · 20 Febrer, 2018

Llançar un penal pot semblar una tasca senzilla, però la realitat és ben diferent. Són moments en els quals sobre l’executor recau molta pressió, tots els focus li il·luminen, el porter rival planteja una guerra psicològica amb l’objectiu de desconcentrar al llançador… però el València CF seguix sent infal·lible des dels onze metres, amb Dani Parejo com a principal exponent, en haver anotat les cinc penes màximes executades.

Set penes màximes li han assenyalat a favor al València CF en Lliga, situació propiciada en estar molt temps jugant en l’àrea rival. Solament tres clubs de la competició presenten un cent per cent d’efectivitat en els llançaments de penal, a l’equip entrenat per Marcelino s’unixen el Sevilla FC, amb tres trets convertits, i el RCD Espanyol, amb un anotat per Gerard Moreno.

Fins a tres futbolistes del València CF han disparat des del punt de penal en Lliga, sent Dani Parejo el primer llançador, al que s’unixen Rodrigo Moreno, que va marcar el gol del triomf en Mendizorroza davant el Deportivo Alabès (1-2) i Santi Mina, que va anotar el 3-0 al CD Leganés. Set dispars i set gols. A l’Athletic Club i el Girona FC li han assenyalat sis penals al seu favor, seguit de la UD Las Palmas amb cinc, però l’efectivitat d’estos clubs no és la mateixa que presenta el València CF.