La millor informació del ValènciaCF en valencià

Gonzalo Villar parla del seu no fixatge pel València
,

Gonzalo Villar parla del seu no fixatge pel València

COMPARTIR

728-90

El jugador de la Roma, Gonzalo Villar, ha concedit una entrevista al periodista esportiu, Miguel Quintana, on ha tractat temes com el seu fixatge truncat amb el València i la seua elecció de triar a l’equip italià.

En primer lloc, Gonzalo Villar ha deixat clar que les propostes econòmiques eren idèntiques i que no anava a cobrar més a la Roma que al València.

Un motiu que ha ressaltat Gonzalo Villar que va marcar la seua decisió va ser la telefonada de l’entrenador de la Roma, Paulo Fonseca, que es va interessar molt per ell. El jugador afegeix que és molt important per a un futbolista que un entrenador es preocupe per cridar.

Gonzalo Villar explica que la idea principal de la Roma era deixar-li cedit fins al mes de juny, però que a mesura que Paulo Fonseca va veure més partits d’ell, va decidir la incorporació de Gonzalo Villar amb l’equip italià fora a partir de gener.

Per a finalitzar, una de les actituds del València que no va agradar a Gonzalo Villar va ser que el club valencianista només es va inetressar per ell una vegada va conèixer l’interés de la Roma i la seua oferta de cinc milions d’euros. No obstant això, l’exjugador del València ha confessat que va estar molt bé en el València i que va gaudir molt eixos anys.

NOMPARTITSPUNTS
JAUME1225
FEGHOULI1214
ANDRÉ GOMES912
BAKKALI109
NEGREDO98
MUSTAFI136
ENZO75
ALCACER134
CANCELO 112
PAREJO132
DE PAUL62
RYAN41
DANILO51
SANTOS61
JAVI FUEGO151