La millor informació del ValènciaCF en valencià

Garay: “Queden coses molt boniques per jugar”
,

Garay: “Queden coses molt boniques per jugar”

COMPARTIR

728-90

Si alguna cosa caracteritza a aquest València CF és que sempre s’alça i després d’arribar a les semifinals de la UEFA Europa League, ja té el focus posat en la “final” d’aquest diumenge a Mestalla davant l’Alabés (18.30 hores), la primera de les tres fins que baixe el teló de la temporada.

En joc hi ha dos desafiaments, una plaça en joc per a la pròxima edició de la Champions i el títol de Copa davant l’FC Barcelona, pels quals el vestuari continuarà treballant a partir d’aquesta vesprada quan tornen als entrenaments. No serà fàcil, però com reconeix Ezequiel Garay, “lluitarem fins al final perquè queden coses molt boniques per jugar”.

I ací el paper de l’afició continuarà sent clau, suport que han ressaltat els futbolistes i el cos tècnic, com el defensa argentí: “Ho vam donar tot des del principi, però ens quedem sense eixa final tan desitjada. No queda una altra que alçar-se i seguir, el diumenge hi ha una altra final. Orgullós estic d’aquest equip, gràcies a la gent que sempre va creure en nosaltres i la que va estar a mort en les bones i en les dolentes”.