La millor informació del ValènciaCF en valencià

Garay ja coneix el camí: “Tenim ganes de guanyar aquesta Copa”
,

Garay ja coneix el camí: “Tenim ganes de guanyar aquesta Copa”

COMPARTIR

728-90

Experiència, saviesa, intel·ligència sobre la gespa… Ezequiel Garay és l’únic futbolista del Valencia CF que ja sap el que és guanyar la Copa del Rei. Han passat més de huit anys des que va alçar el títol a Mestalla després de conquistar la final davant el FC Barcelona, rival amb el qual tornarà a creuar-se dissabte que ve a la búsqueda d’escriure el mateix desenllaç: la victòria.

Abans de viatjar a Jerez, on el Valencia CF estarà concentrat, l’argentí ha atés a VCF MEDIA, reconeixent que es troba “molt bé” i està disponible “per al míster al cent per cent”.

Com són estos partits?
Crec que aquests partits són convincents i molt bonics de jugar, l’equip el sap i anem amb molta il·lusió i ganes de poder aconseguir un títol que crec que aquest equip, aquesta afició i aquest club es mereix.

Els dos partits de LaLiga davant el FC Barcelona van acabar en empat.
És un partit diferent, ells saben que nosaltres els podem fer molt de mal i hem d’anar a jugar amb les nostres armes. Estaran molt pendents de nosaltres i serà molt difícil, però si juguem a un grandíssim nivell i estem concentrats tot el partit segur que podem aconseguir guanyar la Copa.

Com es pot parar a Messi?
És un jugador molt difícil de marcar, no saps on jugarà perquè juga on vol. I després, quan té la pilota, és molt difícil de parar. Sabem que és el millor jugador del món i hem d’estar al cent per cent perquè ens cree el menys perill possible.

L’afició valencianista està molt il·lusionada amb l’opció de tornar a alçar un títol 11 anys després.
La gent té moltíssima il·lusió de poder anar a vore una final i, més que res, de poder vore al seu equip guanyar un títol. Tenim la mateixa o més il·lusió que ells per jugar eixe partit i per guanyar esta Copa que tant es mereixen este club i esta afició.

Com es viuen estos dies previs a la gran cita?
Crec que serà amb molta ansietat, molt de nerviosisme, però una vegada l’àrbitre xiule eixa ansietat i nerviosisme s’ha de convertir en confiança, en unió i sacrifici per a poder fer-li mal al FC Barcelona i aconseguir eixe títol.

En cas de conquistar el títol entrarien en les pàgines més glorioses d’este club.
Tots volem fer història i entrar en la història d’este grandíssim club com és el Valencia CF, tenim eixa oportunitat i al cap de tots està no desaprofitar-la i eixir per eixa Copa i eixir pel FC Barcelona.