La millor informació del ValènciaCF en valencià

Ferran: “Si fora Director Esportiu fitxaria a Ferran Torres”
,

Ferran: “Si fora Director Esportiu fitxaria a Ferran Torres”

COMPARTIR

728-90

L’extrem de Foios va parlar ahir per a la revista Club del Deportista, en la qual va parlar de la seua arribada al conjunt de Mestalla, com ha passat el confinament i les seues qualitats personals. No ha donat pistes sobre el seu futur. A la pregunta de si fora Director Esportiu a qui fitxaria, “fitxaria a Ferran Torres”.

“Han sigut setmanes molt dures per a tots, sens dubte. Mai havíem vivit alguna cosa així i no ens ho podíem imaginar. Ha mort moltíssima gent i ens ha tocat canviar les nostres vides a tots d’un dia per a altre. Crec que açò ens ha servit a tots per a reordenar el nostre ordre de prioritats. A escala personal, diria que m’ha fet més fort interiorment, més madur. He aprés dels moments d’esglai, incertesa o tristor que hem passat”.

“Soc un extrem pur, d’arribar a línia de fons, ràpid i potent, amb un estil de joc el qual s’està perdent. Ara, els jugadors de banda els solen posar a cama canviada perquè cerquen fer diagonals i puguen arribar a tindre opcions de tir amb la seua cama bona”.

“Jo vaig arribar ací en una època molt bonica, la de Silva, Villa, Joaquín… i em fixava molt en estos dos últims. El Joaquín d’eixa època cercava l’u contra u en banda i el centre des de la línia de fons. Villa era un davanter al qual li agradava caure a banda”.

“Per als joves, La Liga és la millor lliga que pot haver-hi. A mi m’està ajudant molt i estic aprenent en tot moment”.