La millor informació del ValènciaCF en valencià

El futur del València CF passa per Singapur
,

El futur del València CF passa per Singapur

COMPARTIR

728-90

La reunió entre Peter Lim i Tunku Ismail, el príncep de Johor, està prevista per a les pròximes hores a Singapur, on el màxim accionista del València CF negociarà amb el de Malàisia quin serà el futur del Club de cara a la pròxima temporada. De moment, no hi ha res tancat, però el que està clar és que la intenció del johorí és fer-se amb la gestió del València CF. Estos dies deixava caure un missatge per als aficionats valencianistes:

Tinc molts amics al futbol, però ningú coneix els meus plans ni la meua intenció. Les primeres persones que ho sabran, són el meu equip i els respectius seguidors. Els aficionats mereixen saber-ho perquè és el vostre club, la vostra ciutat. Puc tenir accions, però el club pertany als aficionats. Jo només sóc la custòdia

És la meua opinió personal com a qüestió de principi, especialment com a estranger i si em converteisc en accionista. La meua responsabilitat és assegurar-me que el club tinga un rendiment òptim a causa de la rica història del club i del lloc on hauria de pertànyer, de manera que la gent de la ciutat puga estar orgullosa

El príncep de Johor està accelerant tots els processos possibles. A més a més, À Punt va confirmar que la intenció del príncep és vindre a València en els pròxims 15 dies. Una visita que podria provocar el primer cara a cara amb Anil Murthy, qui continua negant l’arribada de Tunku Ismail i així ho ha fet saber als caps dels diferents departaments del Club.

Tunku Ismail hauria confirmat a la Lliga que es farà amb un 25% – 35% del capital del club. Per tant, Peter Lim continuarà com a màxim accionista i propietari del València, però l’aspecte esportiu serà tasca del príncep, que ja ha començat a configurar la nova plantilla a l’àmbit institucional. Este serà un dels principals temes que tractaran a la reunió, ja que les futures intencions podrien ser les de vendre-li tot el paquet accionarial al príncep, aconseguit que Peter Lim es desvincule per sempre del València CF.

Tebas ja està enterat

Tunku Ismail ha comentat molt el nom del València CF en les últimes hores. Javier Tebas, com a principal representant de la lliga, es va reunir de forma telemàtica per a poder parlar amb el príncep de Johor i comentar els aspectes que consideren oportuns, i així ho van demostrar públicament.

D’altra banda, s’ha de tindre en compte que Javier Tebas té una bona relació amb Peter Lim, ja que ha defensat la seua gestió en més d’una ocasió. De moment, haurem d’esperar per a conéixer el desenllaç de la reunió, però el canvi de gestor en el València CF podria estar més a prop que mai.