La millor informació del ValènciaCF en valencià

Carlos Soler: “M’agradaria renovar amb el València”
,

Carlos Soler: “M’agradaria renovar amb el València”

COMPARTIR
728-90

Carlos Soler va ser convidat ahir al programa de David Broncano, la Resistència. El migcampista del València és el jugador del moment. Titular amb la Selecció Espanyola i un dels màxims golejadors de la Lliga Santander. Soler ha disfrutat d’una entrevista més divertida, però també ha dit coses importants sobre el seu futur i la seua possible renovació amb el València CF. Carlos Soler acaba contracte en juny de 2023 i la seua intenció és continuar en l’equip de la Capital del Túria.


Estem colíders amb el Madrid, hem començat genial i en els últims mesos amb la selecció, amb el València. M’ha anat molt bé.

Quan tire un penal, decideix cap a que costat els llance en l’últim moment. L’any passat estava cagat quan vaig haver de repetir el que havia fallat, perquè Courtois és molt gran i molt bo, però una vegada vaig marcar ja vaig agafar confiança

Si hi ha un penal el diumenge davant el Reial Madrid el tiraré segur. El segon llançador és Wass.

Si aconsegueix marcar davant el Reial Madrid faré com que toque la dolçaina. I si marque dos, faré que toque el tambor.

Vaig passar el confinament a casa dels meus pares i amb el gos. 90m². Feia exercicis en el llit de la meua habitació de juvenil.

M’agradaria renovar amb el València.