La millor informació del ValènciaCF en valencià

Carlos Soler: “Ha de ser preciós jugar al mateix club tota la teua vida”
,

Carlos Soler: “Ha de ser preciós jugar al mateix club tota la teua vida”

COMPARTIR

728-90

El València té la sort de comptar amb futbolistes que a més de professionals són valencianistes. Este és el cas de Carlos Soler, qui es va criar esportivament a la factoria de Paterna i té com a primera idea renovar amb el València, tot i que Meriton Holdings haurà de fer un esforç econòmic. Carlitos ha analitzat la seua trajectòria al club blanquinegre al diari Las Provincias i estes són les declaracions més rellevants:

De davanter a migcampista

Els canvis de posició sempre requereixen d’una adaptació, però he tractat que es note el menys possible. Entrene cada dia per a millorar en qualsevol posició.

Sacrificis a la carrera esportiva

Poca gent coneix els sacrificis que hi ha darrere. Renúncies a moltes coses i li lleves temps als teus familiars, però està clar que ha valgut la pena. Treballar del que a tu t’agrada és un regal, siga la professió que siga.

Mestalla cantant el teu nom

No es pot expressar amb paraules, cal sentir-ho. La primera vegada que van cantar el meu va ser a la temporada 16-17 davant el Celta. No ho podia creure.

Tota la carrera al València

Ha de ser preciós jugar tota la teua carrera al mateix club, i més si és el de la teua ciutat. Si el club on has estat tota la vida t’ofereix un projecte personal i col·lectiu important és el millor lloc on estar.

La selecció espanyola

Vestir la camiseta de la selecció és molt emocionant. Jo m’he criat amb l’època daurada d’Espanya i no t’imagines que un dia pots estar ahí. Ara, amb la classificació al Mundial de Qatar l’alegria és immensa.