La millor informació del ValènciaCF en valencià

Bordalás passa la primera prova de Meriton
,

Bordalás passa la primera prova de Meriton

COMPARTIR
728-90

Després de 34 jornades, el València va decidir rescindir el contracte de Javi Gracia. Voro es feia càrrec de l’equip les últimes 4 jornades i el club ja preparava l’entrenador que substituiria al mateix Javi Gracia. Sonà Diego González, també Míchel, però finalment l’escollit va ser José Bordalás.

Dos temporades bones al Getafe

L’alacantí aplegava a València amb un bon curríciulum. El seu últim any a Getafe no va ser positiu, però els dos anteriors va realitzar dos campanyes extraordinàries, en una de fet va ser el rival directe amb el València per aconseguir la quarta plaça, que donava accés directe a la UEFA Champions League.

Un inici fort

Una vegada aplegà a la Capital del Túria, segons Marca, Meriton li va ficar un primer objectiu: començar fort. El calendari acompanyava i des de Singapur no volien un altre any on l’equip passara sense pena ni glòria, i és de justícia dir que ha superat les expectatives: és colíder, suma 10 punts de 12 i mostra una solidesa defensiva espectacular.

Ve el Madrid

El València tan sols ha encaixat fora de casa, i un gol a cada partit. El de Moncayola el diumenge passat va ser estèril, però el de Luis Suárez sí que va provocar que fora el primer i únic partit que l’equip de Bordalás no s’emportara els tres punts. Ara ve el Real Madrid, un rival de molta entitat, i la il.lusió del valencianisme està pels núvols.

29.000 valencianistes a Mestalla

Una victòria este diumenge deixaria al València líder de la competició. Mestalla ho sap, i és per això que s’estan venent entrades a ritme de rècord, fins al punt que fa la impressió que es penjarà el cartell de “No queden entrades”. Calia començar fort i Bordalás ho va entendre perfectament. 10 de 12 i a per 13 de 15.