La millor informació del ValènciaCF en valencià

Stephane Emana serà el substitut de Jordi Escobar
,

Stephane Emana serà el substitut de Jordi Escobar

COMPARTIR

728-90

El VCF Mestalla ja ha trobat al substitut de Jordi Escobar, que va marxar a la UD Almeria en l’últim dia del mercat de fitxatges. El seu reemplaçament arriba a cost zero i serà Stephane Emana, davanter de 26 anys que va jugar en el curs 19/20 al CD Ebro, conjunt que també milita a la 2ª Divisió B.

Emana podrà ser inscrit ja que arriba com a agent lliure després de finalitzar la seua vinculació amb el conjunt de l’Ebre, per la qual cosa Óscar Fernández podrà comptar immediatament amb les prestacions del camerunés, a qui ja va tindre a les seues ordres en l’Atlètic de Madrid B. El València CF, no obstant això, no és la seua primera experiència a la Comunitat Valenciana, ja que va estar a la disciplina de l’Hèrcules CF.

El davanter posarà ara la seua dilatada trajectòria en La Lliga Smartbank i en 2ª Divisió B al servei del filial valencianista, a qui ja es va enfrontar la temporada passada, ja que el VCF Mestalla i el CE Ebro es troben en el mateix grup de la categoria de bronze del futbol espanyol.