La millor informació del ValènciaCF en valencià

Anil Murthy s’arrima a Paterna per parlar amb Gayà
,

Anil Murthy s’arrima a Paterna per parlar amb Gayà

COMPARTIR

728-90

Com ja anunciarem fa unes setmanes, Anil Murthy s’ha proposat tindre una relació directa amb els jugadors del primer equip del València. L’actual president del club es va traslladar a Paterna per estar més prop de la Ciutat Esportiva i este matí s’ha passat per l’entrenament per parlar amb el capità, José Luis Gayà.

La conversació és una incògnita, però és de veres que hi ha molt que parlar. En l’aspecte humà, potser li haja preguntat per ixe colp a la cara que no li va permetre acabar el partit davant Holanda, i ja en l’aspecte esportiu, l’equip té una oportunitat magnífica de tornar a sumar 3 punts i començar a mirar cap a les posicions europees de la classificació.

En principi estes xarrades d’Anil amb els jugadors seran més assídues que anys enrere. La manca de personalitats importants valencianes dins de la institució han sigut el detonant perquè faça un pas avant i assumisca ixa responsabilitat, la de ser la persona que estiga pendent del dia a dia del club i especialment dels jugadors més importants de la plantilla.