La millor informació del ValènciaCF en valencià

A Radrizzani li insisteixen a que compre el València
,

A Radrizzani li insisteixen a que compre el València

COMPARTIR

728-90

Cada dia amb Meriton el valencianisme pateix. El club està a la deriva i si no hi ha un canvi prompte el València pot acabar en una situació financera complicada. Enmig d’esta situació institucional, apareix un raig d’esperança amb Andrea Radrizzani. Segons Marca, persones vinculades a Andrea li han insistit que continue intentant comprar el València.

Radrizzani i Lim

La relació de Radrizzani amb Peter Lim és un punt a favor per a la compra. Es coneixen pels negocis que té Radrizzani a Àsia, per tant, Peter Lim no li estaria venent el club a un desconegut. No obstant això, la compra d’Andrea és complicada, ja que sí que té els 200 milions que demana Lim per comprar el club, però després per fer front al deute de quasi 500 milions necessitarà fons d’inversió americans.

El València, l’equip ideal

El València és un equip TOP que respon al que vol Radrizzani. Un equip conegut per tota Europa, però en hores baixes i que necessita una gestió lògica a nivell institucional. Els companys de Radrizzani li han insistit que continue, i és per això que l’opció Andrea es torna a activar a València. Al final, com sempre, tot depén de l’OK de Peter Lim.