Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  ACADÈMIA GLOVAL  VCF MESTALLA  

Zahibo abandona el VCF

Per Blanquinegres · 23 Juny, 2016

Wilfried Zahibo deixarà de formar part de la disciplina del València CF a partir del proper 30 de juny. El francés finalment tot i haver deixat patent la seua presència al vestidor del primer equip blanquinegre no ampliarà el seu contracte amb el conjunt de Mestalla.

El jugador ha tirat la tovalla per romandre a València, rebutjant l’última proposta de renovació fa només dos dies. Ara el seu futur es presenta amb ofertes per jugar a la Segona Divisió espanyola o seguir la pràctica del futbol lluny de les nostres fronteres.

L’explosió del migcampista va quedar visible de la mà de Gary Neville (7 partits com a titular) el qual va quedar marcat per les condicions físiques del jugador amb fitxa del filial. Tornar a complir amb eixe rol, pareix no haver sigut de l’agrado del futbolista.

Esta marxa es suma a les ja confirmades de Carlos Akapo, nou jugador de l’Osca i la d’Ibrahim Diallo que tornarà al KAS Eupen belga, equip del que va procedir per jugar al VCF. Els moviments al VCF Mestalla s’esperen intensos per tal de confeccionar la plantilla de Curro Torres amb més entrades i eixides.