Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Yunus Musah treballa en la seua recuperació

Per Pablo Marquez · 19 Agost, 2021

El València ha eixit a entrenar al camp de la Ciutat Esportiva de Paterna. L’equip de José Bordalás està preparant el partit del pròxim dissabte. El València s’enfrontarà al Granada de Robert Moreno, que va empatar davant el Vila-real a l’Estadi de la Ceràmica.

Segons ha informat Onda Deportiva València, Yunus Musah continua avançant en la seua recuperació. El futbolista nord-americà va sofrir una lesió en el partit amistós davant l’Atromitos, després de rebre una dura entrada sense opció de disputar la pilota.

Esta lesió ha frenat el gran inici de Yunus Musah. El jove futbolista estava jugant en una nova posició per a ell. Gràcies a açò estava destapant-se com una de les bones notícies de la pretemporada del Club de la Capital del Túria.

Yunus és conscient que esta temporada pot ser un futbolista important i obtenir un nivell de maduresa i experiència superior al curs anterior. Per este motiu, el jugador nord-americà està treballant per a poder recuperar-se tan prompte com siga possible.

La infermeria del València

D’altra banda, la resta de futbolistes que no s’han entrenat amb la resta del grup són: Jaume Domènech, Àlex Blanco, Toni Lato i Cristiano Piccini. Els jugadors encara no han pogut recuperar-se dels seus problemes físics i hauran de ser pacients a l’hora de tornar amb la resta dels seus companys.

Un dels principals objectius del club esta temporada és tenir la infermeria buida. Des del club no volen moltes baixes, ja que limita molt els resultats de la plantilla al llarg de la temporada.