Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Yunus Musah obri les portes a un retorn a l’Arsenal

Per Alex Alfaro · 09 Novembre, 2022

Yunus s’ha convertit al llarg de les últims mesos en un dels majors actius a futur del València C.F. Criat a Paterna, la seua eixida computaria una venda neta i el seu pes en el mercat guanya a cada partit que juga. No obstant això, a la Capital del Túria també han de preocupar unes altres coses, com els “cants de sirena” que hi ha sobre alguns futbolistes de la plantilla. En este cas concret, el València va rebre un gran número de cridades al llarg de l’estiu malgrat que la seua postura en l’aspecte econòmic ha sigut molt clara per part dels dirigents valencianistes.

Clau amb Gattuso

El migcampista internacional amb Estats Units ara mateix és clau al sistema de Gattuso, Ha sigut un dels jugadors més utilitzats per l’italià durant la temporada i la seua joventut també és un plus a l’hora de negociar. D’esta manera, el València no el vendrà per qualsevol preu i així ho va fer saber en difernts conversacions

El València demana 20 millions per Yunus

Segons va informar Tribuna Deportiva el passat estiu, el València va demanar 20 milions per Yunus, i l’oferta que que va rebre no arribava a 10 milions. El club veu en Yunus un futbolista de futur i, encara que la seua eixida seria un gran alleujament a nivell econòmic, no està disposat a vendre-ho per una xifra menor als 20 milions. Ara mateix està sent peça clau al València de Gattuso i titular indiscutible i el seu valor al mercat ha incrementat.

Yunus no descarta tornar a l’Arsenal

Yunus ha concedit una entrevista per als companys de CBS Sports a pocs dies de marxar-se al mundial i ha parlat bastant bé d’un dels seus anteriors equips, que no és un altre que l’Arsenal

“No tinc res en contra del club i si un dia resulta que és hora de tornar, llavors és possible. Mai se sap, era molt feliç allí”

“Hui dia estic molt feliç a València i estic desitjant continuar est temporada de la mateixa manera que ho estem fent ara. Sempre estic pensant positivament, tractant de tindre molta autoestima”