Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Yunus Musah guanya la Concacaf Nations League amb Estats Units

Per Pablo Marquez · 07 Juny, 2021

Yunus Musah va decidir jugar amb la selecció absoluta dels Estats Units en lloc d’Anglaterra. El migcampista del València CF va ser convençut pel projecte jove que planteja el país americà amb futbolistes que tenen un gran potencial i moltes ganes de fer coses importants amb la selecció nord-americana.

De fet, ahir Yunus Musah va guanyar el seu primer títol internacional amb la seua selecció absoluta. Ahir es disputava la final de la Concacaf Nations League, en la qual els Estats Units s’enfrontaven a la selecció de Mèxico. Les dos seleccions més potents de la zona intentaven guanyar un partit que es va anar a la pròrroga. El partit va començar amb un gol de Mèxico, però Estats Units va ser capaç de remuntar. El partit es va decidir en la pròrroga. Un gol de Pulisic des del punt de penal va decidir el campió.

Yunus no va jugar cap minut a la final

Pel que respecta a Yunus Musah, el futbolista del València CF no va jugar cap minut en la final. No obstant això, des del cos tècnic de la selecció són conscients que és un jugador jove amb un marge de creixement molt gran. Per este motiu, la selecció americana va decidir que havia de fer un esforç per a convéncer al futbolista del València CF per a optar per la seua selecció. Yunus Musah sap que ha de tindre paciència.

Quant a la seua temporada en el club de la Capital del Túria, Yunus va començar sent molt important per a Javi Gracia, però els últims mesos ha tingut un rol més secundari. Quan comence la temporada, José Bordalás haurà de veure la seua plantilla i decidir quins futbolistes s’han de quedar en l’equip. Per això, Yunus pot aprendre molt del tècnic alacantí i continuar amb la seua projecció.