Yunus és el segon jugador més jove en disputar 6 partits amb el València

Per Miguel Castells · 24 Octubre, 2020

El fet de no realitzar cap fitxatge durant el mercat d’estiu ha provocat que els jugadors jovens de la plantilla tinguen més minuts que en una situació normal per al club. Un clar exemple d’estes oportunitats és Yunus Musah, qui en el partir d’ahir es va convertir en el segon jugador més jove de tota la història del València en jugar 6 partits amb esta samarreta.

Esta dada indica que Yunus ha eixit al camp en tots els partits menys en uno, que va ser davant el Betis en la derrota per 0-2 en mestalla. Dels 6 partits restants, en 5 d’ells ha sigut titular, encara que no ha tingut la oportunitat d’acabar cap partit, i en el que resta va eixir des de la banqueta de Mestalla en el minut 60 davant el Huesca.

Fins al partit de hui, Yunus no ha realitzat cap gol ni asistència, però als seus 17 anys ha demostrat moltes ganes d’encarar la porteria rival i que la seua velocitat pot ser un recurs més per a l’equip. Per gràcia o per desgràcia, el fet d’atrevir-se en atac, a dia de hui, està sent suficient per a guanyar-se un lloc en l’onze inicial quasi tots els partits.