Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Yarek: “Fora del València estaven apostant per mi i ací no acabaven de fer-ho”

Per Alejandro Fernandez · 01 Juliol, 2023

El jove i prometedor jugador de les categories inferiors del València CF, Yarek Gasiorowski, ha entrat en la convocatòria de la Selecció Espanyola Sub-19 per a disputar el pròxim europeu que tindrà lloc a Malta este mes de juliol. El de Polinyà del Xúquer disputarà el seu segon gran torneig amb el combinat nacional.

Yarek ha concedit una entrevista a Superdeporte i en ella ha parlat sobre l’oferta de 5 milions per ell que ha rebutjat el València, la compra de Cenk i el seu futur en el club. A més, el futbolista considera un espill en el qual mirar-se en les oportunitats que han tingut i han aprofitat Javi Guerra, Diego López i Alberto Marí.

El jugador valencianista considera “un orgull i un honor representar al València en la selecció” en l’Europeu Sub-19 i valora la seua situació en el club. “Quan estan posant diners per tu i veus que el club rebutja això, em vaig sentir molt valorat dins del València. Em vaig sentir molt valorat pel club”, valora Yarek sobre les ofertes rebutjades per ell al RB Salzburg.

Equips com el Salzburg han volgut apostar per Yarek i han posat sobre la taula una gran quantitat de diners per ell, malgrat la seua edat, però el seu objectiu és continuar creixent a Mestalla i poder debutar algun dia amb el primer equip. “La meua prioritat sempre va ser quedar-me en el primer equip del València. Jo m’he criat veient al València i el meu somni és debutar ací i jugar el màxim de partits a Mestalla. Jo només demanava que em donaren confiança, que apostaren”, concreta l’internacional sub-19.

Yarek no va entendre que el club no el venguera al RB Salzburg per l’aposta que estaven fent per l’i després el València no acabara d’apostar per ell. “Veia que confiaven perquè van rebutjar l’oferta, però després no acabaven de marcar eixa confiança”, apunta Yarek.

Sobre Cenk, el futbolista del filial valencianista entén que el pagament de 5 milions d’euros per Cenk tenint una àmplia quantitat de centrals amb un gran potencial en l’Acadèmia VCF “és una qüestió d’estat”, i no creu que això puga impedir el seu debut amb el primer equip. Els casos de Javi Guerra, Diego López i Alberto Marí són un espill per a un Yarek, que somia des de xicotet amb jugar en el primer equip.