+  ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Voro torna a complir

Per Blanquinegres · 06 Desembre, 2015

Una volta més Salvador González ‘Voro’ va acceptar el repte de posar-se al capdavant de la nau blanquinegra davant un temporal i de nou, Voro ha eixit amb lluentor del favor que el seu Club va demanar-li. Abans de l’adéu de Nuno, el conegut com delegat de camp de l’equip podia presumir de ser el tècnic amb millor percentatge de victòries-derrotes a la història de tot un VCF.

Hui pot continuar presumint d’este fet, ja que després de 8 partits com a primer tècnic del VCF, tots ells en circumstàncies especials, continua ampliant partits però manté uns percentatge que l’avalen com un segur de vida a l’hora de dirigir al seu Club dels seues amors.

Fins ara, Voro ja suma 8 partits com a entrenador del VCF un número que el situa com 5è amb menys partits dirigits en la història del Club però les diferències apareixen quan el seu rendiment és veu multiplicat quan dels 8 partits dirigits només ha perdut ú (Barça 6-0 VCF |2008), ha guanyat 6, l’últim el de Copa davant el Barakaldo (1-2) i ha empatat ú, el que ahir es va celebrar a Mestalla. Estos números en percentatges es tradueixen que Voro ha abastat el 75% de victòries i el 12,5% d’empats i derrotes.

Hui mateix, Voro torna al seu espai natural deixant pas al recentment arribat Gary Neville que serà demà dilluns quan dirigisca la seua primera sessió com entrenador del València CF junt a Miguel Angel Angulo i el seu germà, Phil Neville.