Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Voro no compta amb Patrick Cutrone

Per Pablo Marquez · 15 Maig, 2021

L’entrenador del València, Voro González, ha confirmat els futbolistes que no entraran en la convocatòria en la roda de premsa prèvia al partit davant l’Eibar. Voro ha pres la decisió de tornar a deixar fora de la llista al davanter italià, Patrick Cutrone.

El futbolista cedit pel Wolverhampton no ha debutat encara amb Voro i pot ser que ja no torne a jugar d’ací a final de temporada. L’altre futbolista que s’ha quedat fora ha sigut Yunus Musah. Tot fa indicar que a Voro no li agrada la forma de jugar de Cutrone, però el tècnic valencianista no li ha convocat per a cap partit.

Cutrone no ha anat convocat cap partit amb Voro

Així ho ha decidit Voro. L’actual entrenador del València CF ha declarat a la roda de premsa que no passava res amb Cutrone i que podria jugar sense cap problema en l’últim partit de la temporada davant el Huesca. No obstant això, tot fa indicar que Voro no compta amb el davanter italià, ja que tampoc podrà jugar davant l’Eibar a Mestalla. Cutrone ha sigut l’únic futbolista que no ha anat cap partit convocat amb Voro. A més, com Cutrone no va anar convocat en l’últim partit de Javi Gracia com entrenador del València, el davanter italià encadena quatre partits consecutius fora de la llista.

Pel que respecta a l’estança de Cutrone en el València, el davanter italià només ha jugat set partits en el club de la Capital del Túria. De fet, cap partit ha sigut com a titular. El davanter del València CF no ha gaudit de la confiança de Javi Gracia i de Voro i no ha pogut demostrar el seu nivell.

El València té l’opció d’ampliar la cessió de Cutrone

Per la seua part, el València té l’opció d’ampliar la cessió del futbolista italià un any més. Cutrone pensa que amb un altre entrenador podria jugar més i demostrar que és un futbolista vàlid per als interessos del València CF. Mentrestant, Cutrone treballa com la resta dels seus companys a l’espera de poder comptar per a Voro i marcar el seu primer gol com a futbolista del València CF.

De moment, el davanter italià no ha sigut important per a Javi Gracia i no ha pogut demostrar res amb Voro. No obstant això, Cutrone és conscient que en el mercat estiu arribarà un altre entrenador amb el qual podria mostrar el seu nivell.