La millor informació del ValènciaCF en valencià

Voro es reuneix i entrena amb la plantilla del València
,

Voro es reuneix i entrena amb la plantilla del València

COMPARTIR

728-90

Meriton Holdings ha acomiadat en el dia de hui a Javi Gracia. El tècnic navarrés ha abandonat la Ciutat Esportiva de Paterna i ja no dirigirà més a l’equip de la Capital del Túria. Sis punts per damunt del descens. Javi Gracia firma una de les pitjors temporades de la història del club. Per este motiu, des de la cúpula directiva del València CF han decidit ficar a Voro una altra vegada en el càrrec.

Segons ha informat el periodista valencià, Nacho Sanchís, Voro s’ha reunit amb els futbolistes del València en el vestuari. La llegenda del club valencià afronta una nova etapa en la banqueta de l’equip i espera poder aconseguir la victòria en la pròxima setmana davant el Reial Valladolid.

Voro ha dirigit la primera sessió d’entrenament

Després de la xarrada amb tota la plantilla, Voro ha dirigit la sessió d’entrenament per a poder preparar el partit del diumenge. Com el València va disputar ahir el partit de lliga davant el FC Barcelona, els futbolistes titulars han realitzar una sessió regenerativa amb l’objectiu de recuperar-se de l’esforç d’ahir i no tindre problemes físics de cara als pròxims compromisos. Pel que respecta als suplents, els futbolistes han entrenat baix les directrius de Voro i estan preparats per a poder ajudar si arriba la seua oportunitat.

Com hui s’ha produït l’acomiadament de Javi Gracia, tota la cúpula de Meriton Holdings a València ha presenciat el primer entrenament de Voro. El president del València, Anil Murthy, ha estat acompanyat de Miguel Ángel Corona, Joey Lim, Sean Bai i Teo See Wei. Des de Meriton esperen que Voro siga capaç de sumar tres punts i certificar la permanència, ja que no volen sofrir d’ací a final de temporada.