Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

FITXATGES  

“Volem a Negredo”

Per Blanquinegres · 26 Juliol, 2017

Marcelino García Toral no conta amb Àlvaro Negredo. El davanter ja coneix des de fa dies que tot i el seu bon rendiment en els dos primers partits de la pretemporada, l’entrenador asturià no vol que forme part de la seua plantilla i haurà de trobar equip. I un dels conjunts que estaria interessat en fer-se amb els seus serveis és el Besiktas. Tant és així que en el matí de hui, el seu president, Fikret Orman, ha reconegut públicament que el seu club lluita per fer-se amb els serveis de l’atacant.

“Estem enmig d’un procés i treballant. El més important és adaptar-nos al nostre criteris esportius i econòmics, que són importants per a nosaltres. En algun cas podem accelerar en els pròxims dies. Negredo és un dels noms que volem, però no vaig a explicar com es troben les negociacions. Som responsables del futur del club”, ha assegurat el màxim dirigent.

I és que el combinat turc té com a prioritat la incorporació del vallecà, tal com venen informant diversos mitjans de comunicació al país otomà. Segons la seua informació, el tècnic de la formació d’Istanbul, Senol Günes, ha demanat al futbolista propietat del València Club de Futbol. Negredo té contracte en vigor amb els de Mestalla fins al 30 de juny de 2018 i un sou del voltant de 8 milions d’euros bruts per temporada. Quantitat a la qual s’han d’afegir els 7,5 quilos que l’entitat blanc-i-negra encara ha d’amortitzar del seu fitxatge. A més, ara per ara, el davanter no contempla la possibilitat de fitxar pel Besiktas i prioritza altres alternatives.