ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Vinicius va amenaçar amb no jugar a Mestalla

Per Blanquinegres · 14 Març, 2024

Dos dies abans del partit del Reial Madrid contra el València a Mestalla el passat 2 de març, en Valdebebas va esclatar una crisi entre Vinicius i el club. A la meitat de la polèmica per l’entrada de les càmares de Netflix a Mestalla per a gravar imatges per al seu documental, una publicació en les xarxes socials del club blanc que va passar desapercebuda per a la majoria va provocar la ira del brasiler, que va arribar a amenaçar amb no jugar la trobada, segons informen diferents fonts a Relevo.

Post de Instagram en el que aparecen Vinicius y el logo de 'Vini Vici'.

En la imatge, que es va pujar en l’Instagram @realmadrid i que il·lustra aquesta informació, apareixia Vinicius besant l’escut. A la mateixa li acompanyava un ‘sticker’ dels DJs israelians ‘Vini Vici’, en el logo dels quals apareix l’evolució del mico a l’ésser humà, acabant en un DJ. Va durar més de mitja hora publicat fins que algú va avisar de la imprudència. Però ja havia sigut vist pel propi jugador, que va recriminar el succeït a alguns responsables del club i va demanar explicacions. Només José Ángel Sánchez, director general del Reial Madrid, va poder apagar l’incendi, evitant que la crisi anara a majors.

JAS va aconseguir calmar a Vinicius i convéncer-lo que jugara contra el València. El de Rio de Janeiro va demanar a canvi mesures immediates. El club li va traslladar que actuaria contra els responsables que van cometre l’error d’afegir el sticker després de l’aprovació dels caps de xarxes socials a la publicació del contingut. Va prometre l’aplicació de les pertinents mesures disciplinàries als culpables. Si un usuari d’Instagram busca “Vini” en el cercador d’stickers, es tracta del primer que apareix.