Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  ACTUALITAT  FITXATGES  

Vicente va espiar en directe a Javi Manquillo

Per Blanquinegres · 04 Juliol, 2016

El VCF ha mostrat el seu interés en poder fer-se amb el servicis del lateral dret Javi Manquillo tal i com ahir informar a este diari. El jugador, madrileny i propietat de l’Atlètic de Madrid, de 22 anys tenia prou avançada la possibilitat de tornar, en qualitat de cedit, a la disciplina de l’Olympique de Marsella, equip on ja ha militat i en la que ha terminat de certificar la seua bona progressió però la intromissió dels de Mestalla ha provocat una frenada en sec de que es puga donar esta possibilitat.

Per tal de comprendre l’interés blanquinegre en incorporar al jove matalafer, fonts properes a l’entitat de l’Olympique de Marsella apunten la visita in situ de Vicente Rodríguez a la llotja VIP de l’Estadi de Le Vélodrome (Marsella) per tal d’espiar al lateral espanyol. La data exacta que apunten a Blanquinegres.com és la del passat 18 de març, partit que va enfrontar a l’Olympique de Marsella davant el Stade Rennais i que va finalitzar amb derrota per al conjunt aleshores dirigit pel tècnic espanyol, Michel (2-5), per contra l’espia valencianista, ‘el Punyal’ del Benicalap va poder comprovar durant 90 minuts el seu treball sobre el camp com a titular del carril defensiu esquerre posició que segons necessitats ha ocupat alternant-sem amb el costat dret, posició més natural. Manquillo rennes

De nou, la secretaria tècnica valencianista amb la figura de Vicente, demostra haver estat treballant sobre el terreny, apropant-se al jugador amb temps d’antelació i així poder elaborar els informes vàlids i positius per tal de començar a moure fitxa en este mercat de fitxatges. Este modus operandi, comú i res estrany al món del futbol també ha sigut emprat amb la figura de Filip Kostic, serbi de l’Stuttgart, a la llista de futuribles.