+  CRÒNIQUES  PRIMER EQUIP

VCF-PSV: Victòria i molt treball per davant (1-0)

Per Blanquinegres · 25 Juliol, 2015

El VCF disputava, al Lluis Suñer Picó d’Alzira, el primer amistós a terres valencianes front el campió holandès, el PSV Eindhoven. Davant vora 6000 espectador, que donaven un color molt especia al partit, el VCF se posava al treball des de ben prompte. Al 2’, Gayà i Alcácer feien les delícies fent el primer de la vesprada. Alcácer que debutava com a titular a esta pretemporada, començava com va acabar la passada temporada. Els de Nuno arrancaven el duel amb electricitat per bandes, amb precisió i incisió.

Tot i la bona feina a l’atac blanquinegre, a la faceta defensiva els de Nuno no es mostraven tan encertats. La línia defensiva formada per Mustafi, Enzo i Vezo no acaba de funcionar a la perfecció. Estos desajustos concedien als holandesos provar a Mathew Ryan. Mencionar de l’australià que va eixir ben parat de totes les proves.

Altre que deixava bones maneres sobre l’estadi de l’UD Alzira era, l’altre debutant del dia, Danilo Barbosa. El brasiler acompanyat per Parejo i Javi Fuego dotava al VCF de força a la medul·lar. La primera part finalitzava amb el marcador amb el que Alcácer va decidir a l’inici del partit (1-0).

Ja en la segona part, Nuno disposava d’una variació tàctica. Deixava darrere els 3-5-2 de la primera part per donar entrada a un 4-4-2, sense definir. Nuno, a més a més, donava entrada a Cancelo, de Paul, Piatti i Mina. Enzo abandonava la defensa per acompanyar a Parejo al mig del camp.

Este onze donava sensacions millors que el  que va disputar la primera part. L’equilibri era una nota que feia vore una millor cara del VCF, més treballat baix esta disposició tàctica. Enzo guanyava en protagonisme al centre del camp, la qual cosa provocava bones arrancades de l’argentí que feia arribar el perill a l’àrea del PSV.

El PSV no donava massa problemes i els de Mestalla continuaren amb el seu carrusel de canvis. Arribava el moment de Bakkali, qui deixava bones pinzellades davant els seus ex companys. Fins a dos voltes, el belga va provar sort cara a gol.

A l’últim tram de partit, amb el ritme prou trencat Nuno donava pas als homes del Mestalla. Al camp ingressaven Jaume, Diallo, Zahibo i Fran Villalba. La prova va arriba a la seua fi i el marcador ja no tornaria a canviar després de 90 minuts. El gol d’Alcácer a la primera part servia per sumar una victòria amb molts detalls a destacar i altres a corregir.