Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Valladolid: Mateix rival, diferent context

Per Gerard Gálvez · 07 Maig, 2021

El València juga aquest diumenge enfront del Valladolid en un partit clau per a sentenciar la permanència i deixar de patir en una temporada on el club ha donat una gran baixada. Fa dos anys, el València viatjava fins al José Zorrilla per a aconseguir els tres punts i certificar de manera matemàtica la seua classificació a Champions League.

Fi a una temporada gran

El València tancava una gran temporada en el José Zorrilla. Després de remuntar més de 10 punts amb els llocs Champions durant tota la segona volta, l’equip entrenat per Marcelino aconseguia véncer (0-2) amb gols de Carlos Soler i Rodrigo Moreno. A més d’aquesta important classificació a Champions, el València guanyaria una setmana més tard la Copa del Rei i ja havia sigut eliminat per l’Arsenal en semifinals d’Europa League.

Guanyar per a sobreviure

El context, hui dia, és completament diferent. Arriba la jornada 35 i el València rep a Mestalla al Valladolid amb l’objectiu d’aconseguir una victòria que faça deixar de patir a la plantilla i als aficionats per un possible descens.

La baixada de nivell i resultats que ha patit el club és històrica i ara es veu com els jugadors que van ser venuts a baix preu (Parejo, Coquelin, Ferran o Kondogbia) estan lluitant per títols amb els seus equips. Per descomptat, el València no ha disputat competició europea i va ser eliminat clarament pel Sevilla en Copa del Rei.

Sense grans esperances

Hui dia no sembla haver-hi optimisme amb els aficionats perquè torne el València a competir com el seu nom diu. Hi ha una preocupació en què la plantilla puga empitjorar cada vegada més. Per això, demà, 8 de maig, hi ha convocada una manifestació en la plaça Zaragoza. L’afició es mobilitza per a tornar a ser el que el València era.