La millor informació del ValènciaCF en valencià

València tindrà Falles en 2021
,

València tindrà Falles en 2021

COMPARTIR

728-90

Sanitat ha donat llum verda a la celebració de les Falles en el segon semestre de l’any. Encara no es coneixen dates concretes, però aquest dilluns, una vegada haja finalitzat el toc de queda, hi haurà una reunió definitiva per a decidir quan podran celebrar-se.

Aquesta reunió suposa un pas avant per a poder reprendre les festes. Els casals de les Falles aniran reprenent l’activitat conforme la desescalada es vaja produint. A més, els representants de la festa estan segurs que el dilluns podran eixir de la reunió ja amb una data d’inici.

És a dir, el dilluns serà el dia exacte a partir del qual els ajuntaments podran decidir quan se celebra la festa o si, per contra, decideixen no celebrar les festes en 2021 i esperar fins a 2022.

En qualsevol cas, cal tindre clar que aquestes Falles seran menys “Falles” que les habituals, serà una programació simbòlica, més emocional que efectiva. Un avançament del que hauria de ser, en 2022, una cosa molt més normal.

El dilluns, la reunió definitiva

La Consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha assegurat que les negociacions amb els agents de la festa es produiran dilluns que ve, dia 10, una vegada haja finalitzat l’estat d’alarma. La decisió, sobre l’esborrany de programa, l’ha de prendre posteriorment l’assemblea de presidents.