ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les opcions de Baraja per suplir a Foulquier i Fran Pérez

Per Javi Richart · 29 Abril, 2024

La convocatòria del València CF per enfrontar-se al FC Barcelona aquest diumenge a Montjuïc ha deixat dues grans sorpreses. Foulquier i Fran Pérez no han viatjat a la ciutat comtal, el primer per unes molèsties a l’últim entrenament, i el segon per uns problemes a l’esquena.

S’esperava que ambdós jugadors foren titulars per la banda dreta del València CF. En canvi, amb la seua absència, els seus substituts estan molt clars seguint la lògica  de Rubén Baraja durant aquesta temporada. Thierry Correia ocuparà el lateral dret, mentre que Canós entrarà per jugar com a extrem, passant Diego López a la banda dreta. 

Per tant, l’XI del conjunt che quedaria així: Mamardashvili; Thierry Correia, Mosquera, Cenk, Jesús Vázquez; Pepelu, Guillamón/Javi Guerra, André Almeida; Diego López, Canós i Hugo Duro.

La convocatòria l’han completat jugadors del filial com Yarek, Iranzo i Otorbi, aquests dos últims es van quedar a Barcelona després de jugar el seu partit contra el Sant Andreu amb el València Mestalla. Tampoc té moltes més opcions Rubén Baraja per introduir a l’XI, patint una vegada més la confecció d’una plantilla curta.