La millor informació del ValènciaCF en valencià

València i Rayo Vallecano prop d’arribar a un acord, però Marcos André es nega a eixir
,

València i Rayo Vallecano prop d’arribar a un acord, però Marcos André es nega a eixir

COMPARTIR

L’operació entre València i Rayo Vallecano es troba cada vegada més prop d’arribar a un acord entre clubs i segons ha informat Héctor Gómez, es podria dur a terme entre hui i el dia demà.

L’acord es donaria pel 80% del jugador, i es podria arribar a una xifra pròxima als 5 milions d’euros a través de diferents primes que serien fàcils d’aconseguir.

 El València necessita que sí o sí que comencen a eixir jugadors amb el mercat acabant-se i mentre la millora de l’oferta del Fenerbache turc per Maxi Gómez continua sense arribar. Principalment perquè Cavani continua esperant que el València s’acabe de llançar pel futbolista uruguaià

No obstant això, un impediment més s’ha sumat a la taula. El jugador no vol eixir i li ha transmés al seu entorn que es vol quedar a València. A més, el seu entorn, segons ha pogut saber Blanquingres, transmet enuig perquè ni el Rayo ni el València s’han posat en contacte amb el jugador per a parlar d’eixa possible eixida. Si hi ha acord entre clubs, però no amb el jugador l’acord es converteix en paper de fumar. 

Siga com siga, el serial Marcos André es resoldrà al llarg de les pròximes setmanes.