Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

València i Llevant continuen negociant per Pepelu

Per Sergio Botella · 03 Juliol, 2023

Les negociacions entre València i Llevant per Pepelu continuen. Quico Catalán va comentar en roda de premsa que no negociarien per Pepelu, però la realitat és diferent. Els dos clubs estan negociant per a tancar un acord i les claus són els terminis del pagament.

El València no vol pagar 5 milions d’euros ara mateix. Amb l’eixida de Yunus, això podria canviar, però la postura del club és la de no pagar la clàusula, ara com ara. El club ofereix al Llevant el pagament de la clàusula a terminis junts un percentatge de futura venda el que suposaria que, en un futur, aquesta xifra augmentaria.

El migcampista del Llevant té un acord tancat amb club valencianista des de fa dies i està a l’espera d’un acord entre clubs per a estar a les ordres de Baraja al més prompte possible en aquesta pretemporada.

Segons Jorge Picón, periodista de Relevo, hi ha optimisme entre totes les parts per a tancar l’acord en forma de traspàs i que no siga necessari el pagament de la clàusula.

Al llarg d’aquesta setmana, s’espera que l’acord es tanque o estiga molt prop de fer-ho. Pepelu està citat el dia 8 de juliol amb el Llevant per a iniciar la pretemporada i la idea del club és evitar que el jugador haja de passar per aquesta incòmoda situació. Els pròxims dies seran claus en aquest ‘cas Pepelu’.