La millor informació del ValènciaCF en valencià

València i Fenerbache apropen postures per Maxi
,

València i Fenerbache apropen postures per Maxi

COMPARTIR

-->

El València està treballant en el mercat. Des del club són conscients que han de reforçar la plantilla per a poder ser més competitius. No obstant això, com la situació econòmica és prou delicada, el València està treballant en diferents eixides per a poder alliberar espai en el Fair Play Financer. 

Ara mateix, el principal objectiu per al València és vendre a Maxi Gómez. El club de la Capital del Túria necessita la marxa del jugador uruguaià per a poder desbloquejar el mercat i reforçar les posicions necessàries per a ser un equip més competitiu. 

Negocacions amb el Fenerbache

El València està negociant amb el Fenerbache. En un principi, el club che volia vendre a Maxi per dotze milions d’euros, quantitat que falta per amortitzar del jugador. No obstant això, cap equip arriba a eixa xifra. Per este motiu, segons ha informat el periodista Özgür Sancar, el València espera una oferta de deu milions d’euros més bonificacions. 

De moment, el Fenerbache no arriba a eixa xifra. Però el València confia en que puguen presentar una oferta amb eixes condicions. Ara mateix, el club vol donar eixida a Maxi Gómez per a poder incorporar a Edinson Cavani, el qual està sense equip. 

Maxi té un acord amb el Fenerbache

Pel que respecta al jugador, Maxi Gómez vol jugar en el Fenerbache. El davanter està a l’espera de l’acord entre els dos clubs per a poder viatjar a Istanbul i convertir-se en el nou davanter del club turc. Maxi Gómez podria viure en la mateixa ciutat que Lucas Torreira, jugador que ha fitxat pel Galatasaray. 

De fet, segons ha afegit Özgör Sancar, Maxi Gómez ja té un acord amb el Fenerbache. El davanter uruguaià firmarà, si s’arriba a un acord amb el València, un contracte de quatre anys i un salari de 2,5 milions per temporada.