Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

València compleix amb els requisits per a ser seu del Mundial 2030

Per Pablo Marquez · 03 Novembre, 2022

La RFEF treballa amb força per a aconseguir ser seu del Mudnial 2030, juntament amb Portugal i Ucraïna. La Federació està escoltant las diferents candidatures per a escollir quines són les millors per a poder albergar el campionat de seleccions més important del món.

Cal recordar que València va enviar la seua candidatura perquè el Nou Mestalla siga seu oficial del Mundial. Ara mateix, segons ha informat El Desmarque VCF, la RFEF ha confirmat que València compleix amb els requisits per a ser seu i que siga un lloc en el qual poder disputar partits del Mundial.

Al llarg d’este mes de novembre, la RFEF publicarà quines són les seus candidates per a poder estar en el Mundial. En 2023, la RFEF anunciarà de forma definitiva quines seran les onze seus definitives. El Nou Mestalla té moltes opcions, perquè serà un estadi jove i amb una gran capacitat d’espectadors.

El compromís del València

Per la seua part, el València s’ha compromés a que l’estadi complisca amb l’aforament de 60.000 espectadors nets i també a que siga un estadi sostenible. Cal recordar que la coberta del Nou Mestalla serà energètica i que el club està tractant de buscar finançament amb alguna empresa que vullga explotar els seus beneficis.

El compromís de l’Ajuntament

D’altra banda, l’Ajuntament de València també s’ha compromés a construir un espai per a 10.000 vehicles que vullguen aparcar en dies de partit. A més, altres 2.000 en parkings tancats per a aparcar. Per últim, els dies de partit, l’Ajuntament proporcionarà transport públic gratuït en l’aeroport, la zona de l’estadi i el centre de València les 24 hores.