ACTUALITAT  

LaLiga i la RFEF estableixen horaris unificats per a les jornades decisives

Per Mauro Pérez · 29 Abril, 2024

La Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) i LaLiga han anunciat que els inicis dels partits de les jornades 37 i 38 de Primera Divisió, així com les jornades 41 i 42 de Segona Divisió, es programaran en horari unificat, seguint la tradició de temporades anteriors.

Estos horaris uniformes s’aplicaran a tots els partits que tinguen una influència directa en la determinació del campionat, accés a competicions europees, places de Supercopa i posicions de descens en Primera Divisió, així com en el campionat, ascens directe, playoff d’ascens i descens en Segona Divisió.

Per a estos partits en els quals estiga en joc un mateix objectiu esportiu, però els resultats del qual no afecten altres partits amb objectius diferents, es considerarà la possibilitat de programar els inicis dels partits en horaris unificats independents.

Quant als partits en el que els resultats no influïsquen en les situacions esmentades anteriorment, tindran la flexibilitat de ser programats en horaris no unificats. Esta mesura permetrà una gestió més eficient del calendari i oferirà als aficionats una àmplia varietat d’opcions de visualització.

Els horaris específics de cada partit s’anunciaran a mesura que es vagen definint els objectius esportius de cada equip, assegurant així una competició justa i emocionant fins al final de la temporada.