Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

València Bàsquet i el llegendari ‘Pitbull’ tornen a la Fonteta

Per Fermín Rodríguez · 07 Març, 2021

L’equip taronja tornarà a la Fàbrica de Somnis després del seu llarg i complicat viatge per tota Europa, i ho farà per disputar davant el BAXI Manresa el partit corresponent a la jornada 25 de Lliga Endesa.

L’encontre es podrà seguir a partir de les 20 hores per Movistar Deportes i suposarà el retorn de l’etern capità a la seua casa, el gran Rafa Martínez, que per desgràcia no podrà ser rebut per l’afició de la Fonteta com l’anterior volta que la va visitar.

Els de Ponsarnau necessiten una victòria per recuperar les sensacions perdudes després de les tres derrotes consecutives, dos en Eurolliga i una en competició domèstica, que entre altres coses han generat dubtes al voltant d’un equip en el qual hi ha posades grans expectatives.

Pel que fa a Manresa, liderat també per un extaronja, Pedro Martínez, ocupen la huitena posició de la taula amb un balanç d’11-12 desfavorable. Tot i això, els catalans vénen de guanyar per la mínima davant UCAM, tallant així una ratxa negativa de tres jornades seguides en blanc.

De segur que serà un xoc complicat per a València Bàsquet, que a pesar d’haver superat al conjunt català en l’anada d’aquesta campanya amb claredat, se li va entravessar, caient fins a dues voltes dels últims quatre enfrontaments.

Eatherton i Janning seran les majors amenaces d’un Manresa on Rafa Martínez als seus 39 anys recentment complits, viu una tercera joventut, fent una mitjana de quasi 16 minuts per encontre i erigint-se en un pilar fonamental en un dels equips revelació d’aquesta Lliga Endesa.

Protegir l’anella serà clau, perquè els deixebles de Pedro Martínez són el tercer millor rebotador ofensiu del campionat. Els manresans són agressius en aquesta faceta i solidaris a l’hora de compartir la pilota. Hui s’enfronten els dos millors conjunts en aquest apartat, 20’1 assistències per partit dels catalans enfront de les 19’4 dels taronja.

Per part dels nostres, Ponsarnau disposarà de tots els efectius a excepció de Guillem Vives, que continua recuperant-se de la lesió que el manté apartat de les pistes, per la qual cosa no hi haurà excuses, València Bàsquet necessita la victòria per tornar a la dinàmica positiva que el portarà a lluitar pels objectius i somniar.